Δήλωση του Φαίδωνα Χριστοδουλάκη για τα θρησκευτικά (Καμμένοι είστε και τελειωμένοι)


Σύμφωνα με τους ευρωπαϊστές «θεολογάρες», η Μουφτεία της Θράκης καθώς κι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία εν Ελλάδι, έχουν δικαίωμα να ορίζουν το μάθημα των θρησκευτικών για τους Έλληνες πολίτες των ανωτέρω θρησκευμάτων.
  • Η μόνη που δεν έχει είναι η επικρατούσα κατά το Σύνταγμα θρησκεία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, η Ορθόδοξη Εκκλησία. 
Εκεί θα γίνουν πειράματα απίθανα από πρώην Ρηγάδες και νυν ευρωγλείφτες Διαφωτιστές χέρι χέρι με την μεταδεξιά γιαποσύνη της ΝΔ, των «δεξιών της οικονομίας» και θα εκφέρει γνώμη ο κάθε αυστραλοπίθηκος τεχνοκράτης του Southern Εastern Gollege και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με μάστερ σε αόρατο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
  • Το πολύπαθο μάθημα των θρησκευτικών χρόνια τώρα «σταυρώνεται» σε χέρια ανθρώπων χωρίς πίστη, αγάπη κι ελπίδα, άνευ των βασικών δηλαδή Ευαγγελικών αρετών.
Οι πιό, όμως, τραγικοί είναι οι φιλελέ θεολογούντες Βολταίροι απ' τα Κράβαρα, άγριοι και τσαμπουκαλεμένοι αντικληρικαλιστές που κοιμούνται με προσκέφαλο τις μπούρδες των Ζουμπουλάκηδων και των Ράμφων και που για ένα ξεροκόμματο φτύνουν τη Μάνα τους την Εκκλησία απαγορεύοντας με το ύφος του Μέγα Ιεροεξεταστή του Ντοστογιέφσκι να έχει άποψη και γνώμη για το ζήτημα της θρησκευτικής διαπαιδαγώγησης των ελληνοπαίδων που τυγχάνει να είναι και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Δεν είστε μεταμοντέρνοι σύντροφοι. Καμμένοι είστε και τελειωμένοι δυστυχώς…

Φαίδων Χριστοδουλάκης - neadexia.gr
Γραμματέας θρησκευμάτων

Facebook: Φαίδων Χριστοδουλάκης 29 Ιουνίου 2017 στις 6:43 μ.μ.: Η δήλωση της Γραμματείας μας, για τις πρόσφατες εξελίξεις στο μάθημα των θρησκευτικών και για τις μόνιμες αντιδράσεις εναντίον του.

Fedon-Panos Christodoulakis 16 2-2018: Πριν γίνουν οι εθνικές υποχωρήσεις και οι μειοδοσίες, μεθοδεύονται οι υποχωρήσεις στην καρδιά του λαού μας, στην παιδεία του και πιο συγκεκριμμένα στο μάθημα των θρησκευτικών που συνταγματικά ορίζεται ως ουσιαστικό συστατικό της εθνικής και θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας και του αγωνιστικού φρονήματος της νέας γενιάς. Στηρίζουμε...

Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου